Kozárdi Kamra (Kozárd)

 Allergén info


Értékelések száma : 27

MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->


Az Étterem Hét ideje alatt (2025. március 13 - 30.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 6.900 Ft-tól kínálja!

 

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:

Választható előételek/levesek:
- Kecske sajtkrém, gránátalmával, eperrel, madársalátával (7, G)
- Kacsamáj parfé, csatos üvegben, pirított kaláccsal, lilahagyma salátával (7) (+1.900 Ft)
- Fácánleves (1, 9, L)
- Paradicsomleves (1, L)

Választható főételek:
- Cézársaláta csirkével (1, 3, 7, 10)
- Lassan készült tarja dödöllével, falusi sonkamártással (1, 7)
- Stroganoff marha, széles-metélttel (1, 3, 7, 10) (+1.800 Ft)
- Bundázott karaj, burgonya salátával (1, 3, 7)
- Csirkepaprikás speclivel, lógatott tejföllel (1, 3, 7)
- Fogasfilé kapros vajmártással, petrezselymes roppantott burgonyával (7) (+2.300 Ft)

Választható desszertek:
- Házi túrógombóc, vaníliás tejföllel (1, 3, 7)
- Meggyes-mákos házi rétes, forró csokoládéval (1, 3, 7)

L - laktózmentes, G - gluténmentes, V – vegetáriánus

Allergiát vagy intoleranciát okozó anyagok és termékek:
1. Glutént tartalmazó gabonafélék; 2. Rákfélék és a belőlük készült termékek; 3. Tojás és a belőle készült termékek; 4. Hal és a belőle készült termékek; 5. Földimogyoró és a belőle készült termékek; 6. Szójabab és a belőle készült termékek; 7. Tej és az abból készült termékek (beleértve a laktózt); 8. Diófélék; 9. Zeller és a belőle készült termékek; 10. Mustár és a belőle készült termékek; 11. Szezámmag és a belőle készült termékek; 12. Kén-dioxid; 13. Csillagfürt és a belőle készült termékek; 14. Puhatestűek és a belőlük készült termékek