VakVarjú VarjúVár



MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->
Az Étterem Hét ideje alatt (2025. március 13 - 30.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 8.900 Ft-tól kínálja!
Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:
Választható előételek/levesek:
- Fokhagymás mangalicarilette, savanyúuborka - relish, marinált lilahagyma, friss kovászos házi kenyér
- Serpenyős tigrisrák fehérboros - tejszínes mártásban, bébispenót, sült paradicsom, focaccia (+1.000 Ft)
- Tejfölös vaddisznóraguleves - tárkonyos maceszgombóc
- Borsóvelouté - cukorborsó, zöldalma, lágy fürjtojással (V)
Választható főételek:
- Gödöllői csirkemell - ropogós sajtkrokett, savanyított shimeji gomba
- Rosé kacsamell, vargányagombás gerslirizottó, savanyított shimeji gomba (+1.000 Ft)
- VakVarjú Schnitzel pankó morzsában - harissás joghurtos burgonya
- Omlós sertés szűzderék 'Kedvessy', kacsamájhab, paprikaszósz, pirított vajas burgonya, friss kapor, savanyított gomba
- Konfitált préselt báránycsülök - palócosan, burgonyafánk, vajas zöldbab, répapüré
- Fogasfilé kárpáti - garnéla, shimeji gomba, kapros vajmártás, édesburgonya (+1.000 Ft)
- Sótésztában sült füstölt zeller parmezános arancini, tárkonyos vajmártás, cseresznye, ropogós hajdina (V)
Választható desszertek:
- Mákosguba, tonkababos meggyragu, vanília sodó
- Túrógombóc, barnavajas pankómorzsa, bodzás-akácmézes tejföl
- Mandarinos étcsokoládémousse - feketeszeder-coulis, mandulás morzsa