Rosinante Étterem (9.900 Ft)
Értékelések száma : 311
MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->
Az Étterem Hét 'EXTRA' ideje alatt (2024. november 18 - 24.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 9.900 Ft-tól kínálja!
EXTRA: azok a vendégek, akik teljes vegetáriánus menüsort kérnek, ajándékba kapnak 1 pohár bort VAGY 1 korsó sört VAGY 0,5l limonádét.
Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:
Választható előételek/levesek:
- Hízott kacsamáj ropogós morzsában, szarvasgombás zellerpürével, zöldalma salsa-val
- Mangalica rillette savanyított zöldségekkel, kovászos kenyérrel
- Spenótos tabulé ropogós padlizsánkrémmel és krémes kecskesajttal (V)
- Szarvas raguleves birsalmával és kakukkfüves laskagombával
- Sütőtök krémleves tökmagos túrógombóccal (V)
- Sült tanyasi csirkeleves házi parmezános tésztával, pirított zöldségekkel
- Vegán palócleves citrommal, friss kaporral és burgonyagombóccal (Vegán)
Választható főételek:
- Mangalica szűz csicsóka gratein-nal, körtével, angolzellerrel és vajas jus-vel
- Konyakos kacsamájjal töltött csirkecomb ropogós morzsában sütve, zöldhagymás burgonyapürével és céklasalátával
- Vajhal sáfrányos garnélás rizzsel, vierge mártással
- Kacsacomb narancsos vöröskáposztával, grillezett édesköménnyel és dödöllével
- Konfitált bárány paradicsomos jus-vel, rozmaringos sültburgonyával, joghurtos aiolival és vajas fenyőmaggal
- Rosinante hamburger cheddar sajttal, baconnal, mézes szarvasgombás majonézzel
- Mézes sárgarépa paszternákkal, kelbimbópürével, édesköménymagos granolával, kecskesajtos túrófánkkal (V)
- Céklafasírt sárgaborsóval, konfitált hagymákkal és capris salsa-val (V)
- Vegetáriánus vadas sült karfiollal, házi zsemlegombóccal, mustármagos petrezselymes salsa-val (V)
- Gorgonzolás krémes polenta sült gombákkal, pácolt körtével, endíviával (V)
Választható desszertek:
- Szilvás gombóc fahéjas krémsajttal
- Karamell flan áfonyával
- Csokoládés törökmogyorós tarte szederrel
- Kókuszos tejberizs ananászos-mangós salátával