Hachapuri Grúz Étterem

DiningCity Csillag – prémium menü 8.900 Ft-ért! V Bombay Sapphire Gin


Értékelések száma : 717

MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->


Az Étterem Hét ideje alatt (2025. március 13 - 30.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 8.900 Ft-tól kínálja! 

 

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:

Választható leves/előételek:
- Harcho – Csípős savanyú marhahúsleves zöldfűszerekkel
- Phali tál – Spenótos és céklás diós golyó & Grillezett paradicsomos padlizsántekercs (V)
- Grúz saláta – Tradicionális grúz paradicsom és uborka saláta korianderrel, petrezselyemmel, lilahagymával, dióval, extra szűz napraforgóolajjal (V)

Választható főételek:
- Sajtos-tojásos hajó (V)
- Lobio – Tarkabab különféle fűszerekkel, forró agyagtálban szervírozva, köretként marinált zöldségek és georgiai kukoricakenyér (V)
- Kupati – Páros grillezett sertéskolbász elarji-val (grúz sajtos kukoricakása) és tkemali (savanyú szilva) szósszal tálalva
- Csirkés shkmeruli – Grillezett jérce tradicionális georgiai fokhagymaszószba mártva, forró agyagtálban
- Csirkés kebab – Grillezett kebab korianderrel, lilahagymával, csilipaprikával és különféle fűszerekkel, vékony lavashba tekerve, ízletes paradicsomszósszal tálalva
- Kacsa tkemali – Grillezett kacsamell tkemali (savanyú szilva) szósszal és elarjival (+1.900 Ft)
- Sertés borda mtsvadi – Grillezett sertésborda házi sült burgonyával és paradicsomszósszal (+1.900 Ft)

Választható desszertek:
- Házi napoleon
- Matsoni mézzel – Joghurt (matsoni) lépesmézzel és diófélékkel szervírozva
- Pelamushi – Szőlőléből főzött tradicionális dessszertkása

 

Kiemelt ajánlat az Étterem Hét vendégeinek:
- Bombay Sapphire Gin & Tonic koktél kedvező áron (részletek az étteremben)