DiVin Porcello Restaurant (9.900 Ft)

Két DiningCity Csillag – exkluzív menü 9.900 Ft-tól! V Borajánlat Ajándék ital!


Értékelések száma : 81

MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->


Az Étterem Hét 'EXTRA' ideje alatt (2024. november 18 - 24.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 9.900 Ft-tól kínálja!

EXTRA: ajándék Welcome Prosecco

Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:

Választható levesek/előételek:
- Bazsalikomos paradicsom krémleves, mozzarellás aranchinivel (V)
- Tárkonyos borjúraguleves erdei gombákkal
- Őszi erdei gombás tarte (V)
  Borajánlat: Gróf Buttler Chardonnay, Eger - 1.400 Ft
- Olasz vegyestál kovászos kenyérrel - Prosciutto San Daniele, Salame Felino, Asiago sajt, marinált zöldség (+500 Ft)
  Borajánlat: Fantinel Pinot Grigio, Friuli - 1.800 Ft
- Füstölt kacsamell pisztáciás-mazsolás fonott kaláccsal, dióhabbal és házi eper chutney-val (+900 Ft)
  Borajánlat: Steigler Pinot Noir, Sopron - 2.100 Ft

Választható főételek:
- Supréme csirkemell parmezános sonkamorzsával sütve, csicsókapürével, csicsókachips-szel és metélőhagymás jus-vel
  Borajánlat: Illés Olaszrizling, Badacsony - 1.100 Ft
- Kacsamell steak burgonyakrémessel, mandarin pálinkás áfonyamártással
  Borajánlat: Thummerer Teknőháti Pinot Noir Grand Superior, Eger - 2.500 Ft
- Sertéspofa pirított burgonyapralinéval, tejszínes kakukkfüves erdei gombamártással
  Borajánlat: Vylyan Kékfrankos, Villány - 1.200 Ft
- Édesburgonya gnocchi guanciale-val, kucsmagombás aszaltparadicsomos tejszínes mártással (V) (+900 Ft)
  Borajánlat: Pátzay chardonnay, Badacsony - 900 Ft

Választható desszertek:
- Barackos - almás crumble
- Rumbaba
  Borajánlat a desszertekhez: Serpens sweet Late Harvest - 1.500 Ft