DiVin Porcello Restaurant



Értékelések száma : 84
MENÜ MEGTEKINTÉSE ITT ->
Az Étterem Hét ideje alatt (2025. március 13 - 30.) ez az étterem a 3 fogásos menüket 10.900 Ft-tól kínálja!
EXTRA: ajándék Welcome prosecco
Vendégeink a felsorolt fogásokból itt a helyszínen, kedvük és ízlésük szerint válogathatják össze a számukra legkedvesebb 3 fogásos ebéd vagy vacsora összeállítást:
Választható előételek/levesek:
- Siesta (Salamanca-i érlelt sonka, katalán kolbász, La mancha felől érkező juhsajt, manzanilla olíva)
Borajánlat: Paco Lola Albarino, Rias Baixas - 2.100 Ft
- Rakott burgonya mangalica kolbászmorzsával, tejfölhabbal, kovászos uborka relish-sel "ahogy mi elképzeltük"
Borajánlat: Vylyan kékfrankos, Villány - 1.200 Ft
- Zsenge zöldborsó krémleves, párolt édesköményes norvég lazac betéttel (+590 Ft)
Borajánlat: Yealands Sauvignon Blanc, Marbourlough - 1.900 Ft
- Gyöngytyúk esszencia, levendulás házi töltött raviolival, brunoise zöldségekkel
Borajánlat: La Chablisienne Petit Chablis, Burgundy - 3.300 Ft
Választható főételek:
- Rózsaszínre sült kacsamell szeletek karamellizált almával, kakukkfüves burgonya pralinéval, chilis mangó chutney-val
Borajánlat: Steigler Pinot Noir, Sopron - 2.100 Ft
- Sertés variációk a' la DiVin Porcello, pluszban lágy polentával, sonka habbal és jus-vel
Borajánlat: Ipacs-Szabó Nászút helyett Franc, Villány - 2.100 Ft
- Supréme csirkemellfilé zöld lime-os hollandi mártással, füstölt karfiolpürével, parmezán ropogóssal
Borajánlat: Pátzay Chardonnay, Badacsony - 1.900 Ft
- Paprikakrémes pappardelle bélszín csíkokkal, aszalt paradicsommal és kecskesajttal (+1.090 Ft)
Borajánlat: Takler Syrah, Szekszárd - 1.500 Ft
Választható desszertek:
- "Kávé helyett is" (Moccaccino nagyon újra gondolva)
- Mangó + fehércsoki + kardamom
Borajánlat a desszertekhez: Serpent Late Harvest, Tokaj - 1.500 Ft